Siis viicco sit mun ihqu skidi sai eskarista mucaansa niinku rai ruohon. Se oli  sika hienossa punasex väritetyssä viili kupissa ja siinä oli ainakin 6 haiventa ja mut vannotettiin casteleen sitä joca  päivä. Mut siis siinä oli aica paljo vettä ni laitoin sen sit taka coppiin ettei auton pencit kastuis. Ja sit skidin kanssa kauppaan.

No sit seuraavana aamuna ku scrabasin auton umpi jäässä olevii ikkunoita ni arvatkaa et muistin sen viljelyksen.

Umpi jäässä sekin.  vein sen sit tiskialtaaseen sulaan.

Seuraavana päivänä meinas tulla hätä ku skidi oli jo matkalla keittiöön ku muistin tän ruohon olevan siellä ja ryntään sinne  jotta saan purnukan piiloon. Ja ekana skidi kysyy et missä se ruoho on?Siihen vastaan sujuvasti että Lähetääx ostaan suklaa munii?

Seuraavana aamuna ruohoo kysytään jo heti aamusta. Kerroin vieneeni sen parvekkeelle saamaan aurinkoo. Et siis niinku kasvais paremmi. Skidi hoitoon ja sit tsekkaan miten tästä kiperästä tilanteesta selvitään.

Mut tiettexte pelastus!!! Kaupat myy siis saman näköisii  ruohoi iha valmiina. Olipa pelastus ku sai piltille eteen muutaman päivän päästä samaan kippoon upotetun ja suklaa pupuilla koristellun ruohon. ja päälle ihastuksen kuin hyvää huolta Äiti-kulta lapsensa kasvista pitikään <3 <3

WP_20160325_015.jpg