Paskamutsin uudessa sarjassa koemaistetaan eri tuotteita ja nyt ekalla kerralla vertailussa olivat valmiit keitot. Campbell'siltä vertailussa olivat litran tölkeissä Klassinen Tomaattikeitto ja Kermainen Vihanneskeitto (4,50 euroa/litra) sekä Knorrilta puolen litran tölkeissä Tomaatti-basilikakeitto ja Kasvissosekeitto (4,58 euroa/litra).

483994.jpg

Tomaattikeittokategoriassa testihenkilöt olivat kaikki samaa mieltä siitä että Knorrin keitto kelpaa juuri ja juuri ihmisravinnoksi kun taas Campbell'sin keitto oli erittäin hyvää.

Kasvis- ja vihanneskeittokategoriassa alle kouluikäiset lapset suosivat Knorria kun taas Campbell's jäi lautaselle. Aikuiseen makuun Campbell's oli parempaa kuin Knorr joka oli mautonta muttei sentään pahaa. Kokeen järjestäjä sai tietoonsa että Knorrin Kermainen kasviskeitto paremmin vastaisi Campbell'sin tuotetta mutta tällä kertaa se ei päässyt mukaan vertailuun.

Tällä kertaa vertailun ruoat lämmitettiin mikrossa mutta ensi kerralla ehkä siirrymme astetta vaikeampiin ruokiin eli sellaisiin jotka on lämmitettävä tai jopa kypsennettävä uunissa.

Ja ihan vaan vinkkinä Saarioiselle, Jalostajalle ja Atrialle: lähettämällä näytteitä parannatte mahdollisuuksianne päästä mukaan seuraavaan vertailuun.


- Paskamutsin Virallinen Koemaistaja nro A -