Nyt kun olemme taas sinkkuja, meillä on jokajoulukuinen perinne että joulukalenterimaisesti joulukuun joka päivälle on sovittu treffit vuoden aikana tavattujen miesten kanssa.

Tänä vuonna kalenterista on tähän mennessä paljastunut:

1. Laila:  Tero, joka oli muuten ihan ok kokemus, mutta oli varattu. Teki mieli kuitenkin kokeilla vielä kerran.
Kikka: festareilla tavattu Mika, jonka kanssa oli muuten mukavaa mutta koossa olisi ollut vähän parantamisen varaa.

2. Laila: Ville, joka oli tosi hyvä, kunhan pysyi hiljaa. Hänellä oli tyhmät jutut.
Kikka: Liikemies Keijo joka oli vähän vanha minun makuuni ja peitti kaljuaan tupeella.

3. Laila: Kari joka oli turhan nopea ja liian vanha.
Kikka: Esa jolla on alkoholiongelma. Muuten ihan ok. Plussaa riittävästä juomatarjoilusta.

4. Laila:  Joku tyyppi, jonka nimi ei jäänyt mieleen, mutta sillä on joku koodinimi kännykässä... mut siitä  ei ole varma uskaltaako koettaa uudestaan, kun se sit varmaan haluaa viedä minut mukanaan kotimaahansa Ghanaan...
Kikka: Petri, perussuomalaisia kannattava pesäpallofani. Muuten ok mutta voisi puhua vähemmän.

5.-8.: Tähän kohtaa päätimme valita useamman päivän deitit, koska oli pitkä viikonloppu. Niinpä vietimme itsenäisyyspäiväviikonloppua nuorten miesten kanssa, jotka olivat niin kestäviä että heille piti varata useampi päivä. Kikalla oli 23-vuotias Mikko ja Lailalla 20-vuotias Matti.
Sunnuntai-iltana olivat paikat vähän kipeinä, mutta kyllä kannatti.

Tässä kohtaa piti vähän hiljentää tahtia hurjan viikonlopun jäljiltä, joten
9. Laila: Antti, korkeasti koulutettu helvetin hyvän näköinen tyyppi joka halusi että katson kun se masturboi.
Kikka: Alistumishaluinen Jari joka sai nautintoa kontatessaan kaulapannassa siivoamassa.

10. Laila: Nuori nörtti Matias, joka oli mielenkiintoinen tyyppi mutta käsittämättömän ujo. Oli ihme, että sain hänet lähtemään mukaan, mut sitten hän osottautuikin ihan upeaksi rakastelijaksi.
Kikka: Kitaraa soittava Juuso. Nuori ja komea, mutta petti minua pojan kanssa.

11. Laila:  Herkkis Lauri, joka heti seuraavana aamuna livahti kaupoille ostamaan ruusun ja nätin pitsisen aluspaidan. Ehti keittää kahvit ja laittaa aamiaista sillä aikaa kun vielä nukuin humalaani pois. Arvostan.
Kikka: Timo joka on muuten mukava mutta haisee pahalta. Hänen kanssaan baarissa ollessani törmäsin Ristoon, jonka kanssa meillä oli joskus sutinaa. Homma kaatui aikoinaan siihen että Risto muutti Lappiin. Minä en etärakastelemaan ala. Mutta yön vietin sitten kuitenkin Riston kanssa. Timolle annoin joululahjaksi kylpylälipun.

12. Laila: Tuomas. Hyvännäköinen nuori huoltomies, joka kiristi samalla käydessään ruokapöydän jalat. Ei huoju enää, testasimme.
Kikka: Turkkilainen Erkan. Toi pizzat tullessaan koko porukalle ja olisi halunnut naimisiin. En suostunut. Kyseli Lailan numeroa, hänen veljensä olisi halunnut tavata Lailan.

13. Laila: Rikas liikemies Klaus, joka tarjoili koko illan kalliita drinkkejä mutta sit halusikin koko yön puhua bisneksistään
Kikka: 160-senttinen suurella egolla varustettu Kummelihuumorista pitävä basisti Seppo.

14. Laila: Ensimmäistä päivää töissä ollut konduktööri Kimmo, jonka kanssa ei päästy itse asiaan, mutta imuteltiin kiihkeästi vaunun eteisessä ja vaihdettiin puhelinnumeroita. Siinäkin on se ongelma, että hän asuu eri paikkakunnalla.
Kikka: Muuten erittäin mukava, fiksu, komea ja omillaan toimeentuleva Kai, mutta lauetessaan huutaa äitiä ja luulen joka kerran että lapset heräsivät ja huutavat minua. Häiritsee.

Kaikki vuoden deitit eivät tietenkään kalenteriin mahtuneet. Ulkopuolelle jäivät mm.
-Jarmo, jolla oli pieni muna ja vakavia aiheellisia itsetunto-ongelmia.
-160-senttinen tyyppi joka tykkää alistaa ja piiskata ja käyttää nahkahousuja. Haluaa itseään kutsuttavan Gyntheriksi vaikka oikea nimi on Jaakko. Hikoilee ihan saatanasti pitää seksin aikana niin hölmöä ääntelyä, että tunnelma menee ihan pilalle.
-Erinäisiä persoonallisuushäiriöisiä miehiä.
-Pari todella pahannäköistä miestä

Perinteeseen kuuluu myös se, että uudenvuodenyönä poistetaan puhelimen muistista ne onnettomat tyypit, joista ei ollut kummemmin iloa, ja jätetään parhaat seuraavaa vuotta varten...

Ihanaa joulun odotusta siskot!

Minkälaisia joulukalentereita muilla on?

Rakkaudella Laila ja Kikka <3

P.S: Kuvia ei nyt sivellisyys- ja yksityisyydensuojaan liittyvistä syistä ole.