Regina lähestyy meitä kesäisellä kuva tervehdyksellä, kiitos Regina <3 Ja siis tää on ajan kohtainen nyt kun tulee taas helle ilmat viikon lopuks, voidaan laitella kukin tahoillamme ulko ruokaa =) <3 Regina kirjottaa näin:

Ihanat pascikset! Olen teidän suuri fani ja aattelin lähestyä lukia postilla. Kävin viikon loppuna kultzin kans kalalla (ilman kalastus lupaa tietenki) ja kultzi sai ahvenen. Meillä oli mukana tosi kätzsä kerta käyttö krilli jonka sai kaupan päälle kun osti kapanossia. Krillattiin makkarat ja laitettiin sit se kultzin saama ahven krillin päälle hiillokselle. Voitteko kuvitella kuinka kätevää?!!?!!? Se kala käänty siinä krillissä itekseen! Ei tarvinnu sotkea paistin lastaa eikä muitakaan työ kaluja sen kääntämiseen. Tämän viestin liitteenä on kuvallinen todiste siitä että kala tosiaan käänty itekseen, tai meni tolleen mutkalle.

Ei me sit syöty sitä kalaa kun siellä sisällä oli kaikkia ällöjä suolia yms.

Mutta siis tosi kätzsää lastenki kans, kun kala kääntyy itekseen krillis! Vai onksx se ihan normaalii vai pitäskö ilmottaa jonnekki? Alko holilla ei ollu osuutta asijaan.

IHQ-Terquin faninne Regina.

1927805.jpg