mut vittu toi jätkä alkaa vetää pinnaa to-si kireelle nykyään. Siis Jörge. Sehän on niin fanaattinen eläin ystävä, syvä egoloogikko ja vegaani, että normaali ihminen menee aivan puihin.

Nyt meil on siis kiho matoja. Yasminia sai ne päivä kodista ja Yersiniallakin on jo niitä ja mulla. Jörgestä en tiedä se nyt raapii taka listoaan muutenkin joka tapauksessa.

No ei siinä mitään. Mä hain aamul Pyrvinit apteekista mut en vielä ehtinny ottaa yhtään kun Jörge vittu pää kaataa kaikki pillerit VESSAN PÖNTTÖÖN! Mä kirkusin sille et mitä hullua sä valo pää ny teet. Niin se vaan tyynesti selittää et kiho madot on ihan oleellinen ja tärkeä osa meidän bio diversiteettiä eikä niitä saa suin päin mennä tappamaan.

Että voi helvetti sentään sitten. Pitäs matojakin ruveta täs nyt sit yllä pitämään? Mitä ihmettä mä teen ton jätkän kans? Ja millä ne madot sit saa pois jo pyrviniä ei saa ottaa? Voiks ne nukuttaa jotenki lempeesti, eläin lääkärillä vaik?

vittuuntunein terveisin Äippä -83

PS Kuvaa ei oo mut pyllyn kuvat kummiski poistettaiskin heti ton vuodatus netin taide poliisien toimesta, et silleeee....