Tiesittehä et nyt on trendikästä ku o sellanenn kirje kuori laukku niinqu sil yhel friidul jossain juhlissa ja se on nyt sit näkyny meediassa kans. Must se oli siis sika magee.  Sellane jonka muut sit tietää palauttaa postitse ku sen jostain löytää! Nyt on kyl tuote kehitys iha  huipussa. Vähä must on kyl sen veskan valmis tajalla boltsi hukas ku eihä se siis mahu posti laatikkoo? 

Sinänsä musta tollane ajatus siis kirje kuori laukust on kyl siis äly hyvä. Mä sit vähä muokkasin tota jotta jos se valmistajaki ymmärtäis ottaa vähä niinku vinkkii? Voisko joku vaik vinkata et ohuempi sen laukun kai pitäs olla?

Ja tarttee siis yhen postin kirjekuoren. Käytetty on fine koska siinä on niinq ossu jo valmiix. Ja sit vaikka tiskirätti. Siin voi olla jo jotai tahroja valmiina ku koristellaan kuiteski. Ja sit teippii ja tussi.

 

Eka pitää leikata sen kuoren yläreuna auki ja sit teipata se kuori päästä kii. Sit leikataan  tiskirätistä läpäx sopiva ½ympyrä ja koristellaan tussilla. Sit koristellaan se kuori. Lopux sit teipillä se läppä kii siihen kuoreen ja baanalle.

Ja seuraavax mä kyl teen sellasen Vittuuni-laukun.

Teidän Äiti-kulta