Hei siskot pitkästäaikaa. Nyt ihan otin asiakseni istua lähettämään muutaman vinkin kaikille kun tämä yhteyden pito on monista syistä jäänyt viimeaikoina niin kovin vähälle. Kevät siivous ja puuhat ovat vieneet aikaani ja Linnea-Nean kummi tädin lakkiais valmistelut.

Ensiksikin  lakkiais tarjoiluista eräs vinkki, sopii myös kesä häihin:
1615498.jpg

Lidlin ihanat Biscuit Ringsit ovat edullisia, alle euron paketti, ja todella hyviä, maistuvat paljon parenmalta kuin se Hanna-tädin pipari mitä yleensä laitetaan tarjolle.
Hyvin tekivät kauppansa lakkiaisissa nämä.

Sitten vessa vinkki:
1615500.jpg
Uusi mies ystäväni Derek otti vessa paperi telineestä sen metalli pidikkeen ja teki siitä kannen tiivisteen tms. Dodgeensa. Mutta hätä ei ollut tämän näköinen, teippasin kolmesta tyhjästä vessa paperi rullasta tuollaisen pitkän pötkön ja siihen sujautin vessa paperi rullan. Teippaus on tosi taidokas vaikka itse sanonkin, sisä puollelle sen tein, eikä näy päälle, eihän. Voisi luulla yhtenäiseksi tuota pötköä vai mitä.

Ja sitten lopuksi vinkki millä olen saanut itseni jälleen syömään hedelmiä vuosien tauon jälkeen:
1615499.jpg
Nimittäin nyt on kaupoissa saatavana valmiiksi pilkottuja hedelmiä, tässä omena. Ei tarvitse enää itse pestä saati kuoria, mikä on vittumaista hommaa varsinkin kynsien kannalta tai erityisesti jos on kalliit teko kynnet niin halkeileehan ne jos joutuu pesemään hedelmiä.

Niin olen sitten näillä nyt herkutellut ja tässäkään pakkauksessa on enää yksi jäljellä kuten kuvasta näkyy =) Mukana on myös soma muovinen haarukka jolla voi siististi syödä viipaleet ilman sormi kosketusta. Hygieenistäkin!

Hyvää kesän alkua kaikille paska äideille
toivottelee Veronica