Olen paskisten kesä kissa Nicittä nyt ja sain tehtäväksi valita lukian posteista mieleisiäni tähän joten täältä pesee !

Esmeralda Arielin juttu pisti ekana silmiin NIIN IHANA prinsessamainen nimi, *makustelee* Esmeralda Ariel! <3 Liekkö syntymä nimi vai taiteilia nimi? Ihan ok tuo mangeettikin ei sillä mutta kyllä nyt meni ihan nimi edellä tämä juttu =) siis tämä seuraava:

"vähäx yberupee jääkaappimagnetismi 

http://holle.mycashflow.fi/product/9/jaakaappimagneetti-muista-ostaa-olutta"

Yks mude lähettää idyllisen kuvan myötä hyöty vinkin lasten kanssa matkustaville:

1406hakki%20copy-normal.jpg

 

 

Loppu kevennykseksi sitten Korson puolelta terveisijä Hörhö mUTzilta , en tajunnu mitään mut ihanan värinen fontti <3 :

En mä viitti enää kirottaa millää ulkolaiskielellä. täällä nyky-suomessa ku kuiteski pärjää täl INGlishillä elikkä toisella kotimaisella kun kaikki kuitenki anderständaa eix vaan? Ihanaaaaa kun ei oo enää pakkoo puhuu muuta ku Suo mee vaan. ;)))

Nyt vaa HäPI aueriin ja Stobe tassuun, GLLLAAADA VAPP...!!! ÄÄÄÄHS eiku HAUSkaa Wabbuuuuu!!! unohtagaaa Gaikki Paggo Giälet, sUOMMMI on nyt siirtyny Persuuxien aigaan!!!!!! Juh!!! 

Mä mietin et onx se balikka lodju aika jääny joiltain niinqu väliin ku sitä sit treenataan oikein olan tagaa täs aikus ijäss niinq??? Et niinq mustat balikat mustien koloon ja valkoset valkosten koloon ja vihreet jane. jne.jne j&ne.tms. Et josoot syntyny johonski maahan niin pysyt sit niinq siäl maaliman tappiin asti. ja ne toiset psyyy sit kans visusti omass maissaan. Et ei kukaan niinqu sekotu kenenkää kaa eikä mitää Canaarian tuliaisii tuua sit enää 9:xän kuukauden pääst eika HURkhadastkaa. Paska juttu! sanon minä.

Teversii vaan petzkuleesti tääl Gorson Gansanväliselt Octarilt Heibs rALLAA ja kukkuu. Saadaax me syödä enää kepåpppiiikaan sit????=?!!! :D ;) ;))) <3 <3 pus hei halit pässäixexks!½!!! :D

 

Mukavaa kesän jatkoa kaikille lukioille ja postia lisää vaan kiitos ! toivoo kesä kissa  Nicittä nyt =)