Hirmu huonosti tulee purettua posteja kun tavattoman kiire on arjessa ja juhlassa. Mutta vähä vähältä. Ei hätää mitään. Anteeks kaikille viiveet. Eli asiaan.

yx äippä itä vantaalta kyselee hädissään:

onx kellää kokemusta vauva kinosta???

"arvoisat paska mutsit tietääx kukaan tosta vauva kinosta? kuulin et vauvat pääsee iha ilmasex sinne. se on kyl vähintääki kohtuullista ku ipanathan makaa omissa vaunuissa kuitenki. onk siel hirveen nipo meininki et pitääks kakarat hakee sieltä pois ihan just silloin ku se leffa loppuu? oon kuullu että päivä kodissa vartiat  sekoaa vaik myöhästys vaan abaut puol tuntia mut onx vauva kinossa sama meisinki? meinasin viedä kersan kattomaan jotai lämmin henkistä perhe komediaa, ku meil on ollu pari suhde ongelmia ja neuvolassa sanottii että vauvat muka nukkuessaki kärsii jos on hirvee tappelu pystyssä. v***u mitä pskaa sehä nukkuuki sitä paremmin mitä kovempaa vaunuja ravistelee mut voisin viedä neuvola tädin mieliks sen sinne vauva kinoo päikkäreille jos siitä tulis sit tasa panosempi.

vähäx jänskättää ku seuraavax tulis sit joku pehmo poro elo kuva ja siin luki et olis K7!!(kelatkaa oikeesti hei kuka yli 7v kattoo jotai poro elokuvaa. HALOO!!) .mut asiaan jos kersa sit unohtuu sinne ni menetäx mä kaikki lapsi lisä ja sossu avustukset jos ne tekee siitä jonkun lasten suojelu ilmotuksen?

sanokaa hei pliis muut kokeneemmat et panikoin ihan turhaan, mut ku mun paska äidin vaisto sanoo et just mun tuurilla tapahtuu jotai kauheeta enkä sit ehi ajoissa hakeen,"
 

Niin että! En osaa sanoa henkilö kohtaisesti mitään tähän asiaan koska vauva kino on vieras minulle.

Mutta siskot, joku teistä tietää, nyt apuun siis joukolla!

(sihteeri vuorossa Yolanda-76)