Meillehhän kävi silleen viime vuoden puolella että gmail bannas meidät pitemmäx aikaa en tiedä mix. Millä oikeudella. Kysyn vaan.
Mutta nytten päästään postille ja purkamaan pikku hiljaa posti sumaa ja julkaisemaan lukiain vinkkejä ja kuulumisia. Kiitos kaikista niistä! On ilo saada postianne. <3

Paska-Sutte on kirjottanut seuraavaa. Jos jollain on kamera niin tosiaan vois auttaa tämän kuva asian kanssa.

"Tässä yksi paska äiti joka ei omista kameraa. Kävipä tuossa äitienpäivän mummolavierailulla niin, että tämä paska ei ollut muistanut pakata meidän Ykälle vaippoja mukaan justiinsa sitä paskaa varten. No, Ykähän se päättikin sitten sontia siihen ainoaan vaippaan mikä siis oli jo housuissa. Ja heti ennen kuin oltiin ehditty edes syödä sitä kunnollista lämmintä ruokaa mitä kotona ei koskaan saa. Tai siis miksi eivät Ykä ja Äijä laita sitä koskaan??? No niin, mutta siis... Eihän me nyt yhden paskan takia kotiinkaan lähetty. Eli sitten vaan mielikuvitusta kehiin. Mummolta löytyi vanha vohvelipyyhe. Oikein pitsireunat ja kaikkea. Siihen sitten kolme Vuokkosta liimattiin. Ja se vaan Ykän haaroihin. Mutta eihän se siellä pysynyt! Onneksi löytyi vielä Alepan muovikassi. Siitä sitten askarreltiin vielä sellainen vanhanaikainen vaippahousu mikä sidottiin lanteilta kiinni. Ja ai että Ykä oli polleeta poikaa kun sanottiin sille, että nyt on sillä housuissa aikuisten naisten vehkeet!!! Kerrotaan Ykälle sitten uudestaan vielä konfirmaatiopäivänä.

Tämän jos joku kameran omistava paskamutsi toteuttaisi, niin saisin sitten Ykällekin näytettyä ihan valokuvaa!"

Paska äitillä on äitien päivä joka päivä, ja siihen teemaan liittyy myös Anksun glamyyr vinkki:

"Tässä viime viikon loppuna kun oli äiteen päivä, pentu ja kaverinsa askartelivat mullen korttia. Siihen oli valutettu kimallusta sevverta paljo (yli tarpeen), ettei liimakan pitäny kaikkee. No sitä helevetin hilettä ja kimallusta sitten oli tiätysti joka perkeleen paikka täynnänsä. Pyyhkielin sitten keittiön pöyrän ja lattiat äijän vanhalla kalsarin lahkeella. Ja heti muuttu koko rätin heiluttelu jotenkin paljo...niinku hianommaksi. Se hile ja kimallus tarttu hyvin siähen rättiin ja sitä levis sitten joka paikkaan misä mää sen rätin kans kävin. Viaraat ihasteli kun meillä oli vessakin niin hiano. Pöntön reunat kiilteli. Ja lavuaari. Ja pennun potta. Sitä paitti se Bläk horse oli sitten tosi nätti siinä keittiön raanan päällä kuivumasa.
 
Näin sitä pikku rahalla saa arkeensa sitä paljon kaivattua klamuuria.
 
Ystävällisesti muita mutseja tervehtää
Anksu   (Oikeesti Ansku, mutta kun sormet ei koskaan osu näppylöille oikeessa järjestyksessä, niin muutin sen kokonaan Anksuksi. Säästyy hirveesti vaivaa.)"

Ja sitten El-Toro lähettää kritiikkiä kiitoksen seassa ja ihan aiheesta. Pistäkääs siskot aiheesta kuvaa ja tekstiä kun kumminkin teil on monen laista killutinta ja bling blingiä nivuksissanne ja muualla! Napa koruista puhumattakaan.

"Kiva palsta, mut yksi tärkee äidin elämään liittyvä
palsta puutuu - minun mielestäni!
Tatskat ja lävistykset!

terveisin El Toro"