Rakas päiväkirja,

 

Näin hyvää joulua millä ei ole ollut niinq ikinä. Tenavat on jo monena talvena halunnu niinq mäceen ja nyt me se sit niinq toteutettiin. Tultiin niinq tänne lappiin. Paremmin en kerro et mihin (ku sossut jo yritti löytää) mut cuinteqi niinq kehä3 ulko puolelle ja niinq lumisiin maisemiin.  Pahinta oli kyl se aja minen mut oltiin sit vihdoin perillä ni heti ryh dyttiin väcertään jouluu. Ukko läx niinq hakeen kuusta ja koristelu tarvik keita. Harmitus oli melkoinen ku täällä ei ollukaan kuusia mökki tontilla tai on tossa  mut ne on aica isoja. Tarvittas moottori saha. No kierreltiin sit vähän tos naapuri möccei tarkastelemassa ja löytyihän se sit lopulta. Ja hienoki oli.   Ja sit jo joulupäivänä se ukko palas koriste tarvice matkalta.  Oli sit kuulemma jossain codassa tyhjentäny noita koriste pönä köitä ni sit eilen lapset pääsi koris teleen sitä kuusta. Pitää laittaa nyt ihan useampici kuva. Siitä tuli siis niin hieno! On e kyl taitavii oi meidän sulopiltit!

 


Ja sit ne oli meille ihan tehneet lahjanki <3<3<3<3<3<3 Mun ihanuudet! Katsokaas mikä leikkuu lauta tai liha lauta tai skeitti lauta tai vaikka porras askelma!! tai juusto vati! Niin moni cäyttöinenci! Ja vastaavasti me ostettiin noille lapsosille pelejä. Niitähä ne teinit nykyään hincuu. Vanhemmalle hancittiin pulma peli. Se on noi kolme neliöö tossa kuvassa. Annanpa teillekin pulman :c)))))) Miten noista kolmesta neliöstä tehdään ’koira’ kahdella ticulla? Siis saa lisätä niinq kax ticcuu. Hehhee. Tää on kyl aica helppo mut mä sit joskus kerron kuin se menee. Ja tytölle hankittiin tollanen tikku peli. Caikki tuntee sen ettei tartte niinq esitellä ericseen. Ja täältä mökistä  löyty tollanen kynttilä tuomaan joulun tunnelmaa. Ja kyl sitä tunnelmaa kaikki punainen tuo!!

 

Ja mikä parasta. Ulkona on niin paljon paccasta ettei cucaan  edes ajattele lähtevänsä mihcään. ees paariin. Tämä on kyl ollu todellinen perhe joulu. Aivan ihanaa. Ja kinkkikiusausta otettiin junnulle mukaan niin seci on päässy kincun makuun. Ihanaa!

 

Me ollaan täällä nyt ainakin ens vuoteen. Ihanaan vuoden vaihdetta kaikille!

 

Äiti-kultanne

 

ps. Sossuille tiedox et  ette viittis käydä taas meil siivoomassa. mut on kyl aicas noloo jos viette ne kaikki pullot ja tölkit pois eikä me saada edes niitä fyffei. Tänä vuonna otettii kaikki täydet mucaan joten ei kannata kyl miiden toivossa siellä pengata. Viimex ku veitte prkl neci >:c/

 

ps2. pucci ei tuu täällä yhtään nopeempaa. Vaik ollaan lähempäbä korva tunturii.