junppa%20pallo-normal.jpg'

Loma loppuu syksy saa ja nyt pitäis taas olla timmissä kunnossa vaikka justiinsa vasta bikini kuntoon piti laittautua. :-/ Joten hommasin perhe marketista jumppa pallon. Suurin odotuksin sillä nyt alkaisi pallo jumppailu.

NO ENSINNÄKIN pallo oli nahkea, sellanen limainen. Ymmärrättekö??? Suoraan pakasta vedetty ja valmiiksi limainen pinta. Ensin olin et kirkusin. Sitten rauhoituin ja ajattelin että kysyn blogi siskoilta neuvoa et onko normaalia tämä ja ellei ole niin miten toimin.

NIIN ETTÄ onko normaalia? Jos on niin miten tästä eteen päin? Ja jos ei ole niin VARSINKIN SITTEN mitä teen? Voiko sen liman pestä vai kuuluuko se olla siinä? Onko kaikkien pallot tollasia. kuuluuko se lima jotenkin siihen pallon toiminnallisuuteen että parantaa harjoittelua ?

TOINEN KYSYMYS että miten te yleensä täytätte nuo pallot. 

Siihen kuulemma on tullut joku pumppu mukana mutta ei täällä vaan näkyny. Pyörän pumpulla ei onnistunut. Reikä erin lainen kuin pyörässä.

Nyt tuossa on se ilma jo MUTTA MITEN SE saatiin sinne on jo kokonaan toinen juttu. <3

PS Huh huh melkoinen aivo jumppa koko pallo jo ennen kuin yksikään treeni pääsee alkuun. Tällä menolla ei tuu timmiä pebaa mutta äly kyllä kasvaa !!!!!?