Nyt kun toi sisustaminen on tosi trendikästä, ja erityisesti tollaset erilaiset seinä teks tuurit niin päätin näyttää miten hienon paneloinnin siippa teki meille <3

Se lähti ihan siitä että mun äiti oli tulos kylään ja siippa oli kavereidensa kanssa kiskonut taas bisseä koko viikonlopun ja keittiön lattia ja kaikki paikat oli ihan täynnä noita tölkkejä. Mua otti oikeesti niin päähän se sotku! Mä tykkään ett on siistiä, kylhän te tiedätte millast se on. No, mä sit nalkutin siitä ja siippa otti kerrankin vinkistä vaarin ja alko siivoon ja laitto kaikki tölkit seinälle. Keittiöstä tuli tosi kiva!

Tää on siitäkin älyttömän hyvä systeemi, et saa kätevästi säilytyksen noille kaikille lidlin bisse tölkeille. Tossa pantiin ensteks kaks puolista teippiä seinään ja sit siihen ladottiin toi tölkki panelointi päälle. Sit voi sillee viel visioida et millasia sävyjä ja kuvioita tekee, jos on enemmän noita tölkkejä.

Toi meidän olkkarin seinä on vielä vähän kesken, mut pikku hiljaa tehdään sitä tässä sitä mukaa kun remontti budjetti antaa myöten.

 

 

Hani