Mä sain tänään taas korkeammalta taholta varoituksen pitäytyä kokkauspuuhista kokonaan. Tein oikeen kurmeeruokaa: paistoin jauhelihaa ja sipulia ja keitin makaroonit ja sit päätin tehdä oikeen vaikeemman kautta elikkäs kippasin edellä mainitut jutut Ikean lasiseen uunivuokaan ja lisäsin motsarellarouhetta päälle ja laitoin uuniin kuorruttumaan. Sit kuuluu POKS. Vuoka räjähti uunissa. Mitähän mä tein väärin? Se vuoka oli lämmin uuniin laitettaessa, koska kippasin siihen ensin jauhelihat (vai ootteko kuulleet jäisestä just paistetusta jauhelihasta?) ja lopulta makaroonit. Uunikin oli lämmin, kun laitoin vuuan sinne. Se vuoka oliki nätimpi ilman ruokaa mun hyllyssä. Mun Pentikin vuuat ei oo koskaan räjähtäneet.

-Virtu Alli-

 

ps. ja ei kannata yrittää olla säästeliäs ja pelastaa elikäs kaapia ruokaa räjähtäneestä vuuasta: se sisältää miljoona ei-silmin nähtävää lasinpalasta. Ei ollu kiva rouskutella sitä hampaissa....