Siis minkä ihmeen takia lasten synttäreiden takia pitäisi stressata? Muutama vinkki onnistuneisiin synttäreihin, suluissa vinkit miten ostotuotteista saadaan itsetehdyn näköiset jos se on tarpeen esimerkiksi ikävien sukulaisten kommenttien ehkäisemiseksi tai yliaktiivisen naapurinrouvan hämäämiseksi.

- Carneval -keksit Näitä pitäisi olla jokaisilla lasten synttäreillä, ihan jo senkin takia että ne ovat maidottomia ja munattomia eli sopivat monille allergisillekin! (Jos haluat vähän lisäpisteitä, osta vastaavia kirjainkeksejä niin voit opettaa lapsille kirjaimia juhlimisen lomassa.)

-Kungsörnen suklaakakkuaines Syntisen hyvää suklaakakkua, mutta vain 9% rasvaa. Helpompaa ei voi olla, lisää vain vesi jauhoihin ja paista vuokassa uunissa. (Voit koristella esim vesi-tomusokeriseoksella tai ihan millä vaan, mikä sopii omaan tyyliisi ja luo onnistuneen hämäyksen.

-Euroshopper pakastepullat Kuka uskoo että muka leipoisit itse jotain omenaviinereitä? Ei kukaan, mutta kaikki uskovat että olet leiponut itse nämä herkulliset perinteisen näköiset ja makuiset pullat. Lisää raesokeria, voitele ja paista. Tai oikein perinteisen ulkonäön saamiseksi, lisää voinokare pullan päälle. Jos jätät pullat voitelematta kananmunalla, saat näistä oivan herkun myös maito- ja muna-allergisille.

-Jäätelökakku Kumoa lautaselle jäätelöä, koristele sopivasti karkeilla ja kaiva kaapista kaikki nonparellijämät kuppeihin. Pari purkkia jätskikastikkeita kaupasta ja avot, synttärikakku on valmis!

Lisää herkkuja myöhemmin, myös kuvia tulossa näistä maailman helpoimmista synttäreistä.

Ai niin, kaikki syödään ja juodaan tietysti kertakäyttöastioista, kuka nyt jaksaisi monta päivää siivota ja tiskata juhlaväen sotkuja?

(Kirjoitti Manta)