Kauhee hässäkkä joka paikas josta syystä taas pikkusen jääny postit lukematta mut ei hätää hyvää kannattaa odottaa ? <3 <3 <3

Ensinnäkin hÖrhö Mutzi kirjottaa seuraavasti ja haastaa samalla kaikki koti seuturakkaat mutsit kertomaan omista koti paikoistaan, osallistukaa siis joukolla, kertokaa kaikki mikä ei mätä teidän kylillä =)

"mä <3 stadii. Mut sitä ei saa koskaan paljastaa hysssht täst ny ku hiiru bissill! Voit rakastaa Perliinii tai parisii mut jos rkasat stadii nii heti joku tulee urpoo et tää ei oo mitään verrattuna muiden maiden suur kaupunkeihi ja ei tää oo miqää suur kaupunkikaa. Sit jos sanot vääräs jengis et rlakastat omaa koti seutuus siin helpostimenee tekgarit väärään gurkkuu kska jos oot Kärsä Mäelt tai Lapin järvelt tai Humb Pilast nii niit kaikkii saa digkaa ihan kybällä!!!!! mut auta aRMias jos se lembpari mecta on toi Esbon vieress oleva qylä niin voi Tsiisus et jengi morqkaa et kuka siel KIVI kyläss kestää asuu???ja kuinq hir_veeeee mesta se on!

Emmä tajuu tota, emmä mollaa eknekään koti seutuu, kumä kelaan miten ÄLYTTÖMÄN RKAS <3 <3 <3 se itse kulliqin on!! Kumä asuin tuol kesqeisemmäs EUruupas niin aina kumä tapasin suomalaisii niin ei paljoo tuntunu missään... Mut sit kerran tuli kundei vastaan jotka niinqu tuli omalt koti seudult ja ne puhu silleen niinqu meitziki niin kyl Sydän hypähti iha ilost :))) ja meinasin iteki hybätä niiden Qaulaan ihan!! Muttei sitä kyl voi kelaa kukaan muu kustadilainen. Kutäst kielest on tullu joku nuorison kieli vaikkei se niinoo. Sit joku taas alqaa valittaa et jos puhut tätä murrett niin sit pitäis niiqu osaa "bamlaa"..hah-haa!! Kieli elää ihan niinqu vaikk joku Savommurreqki, se elää ihmisten kans. Meitzi heittää pahottelut suoraan vilbittömäst Sydämmmestään jos joku ei taas tätä kelannu. Pitäskö olla semmone Basqa mude- SUomi VIgibedia sana kirja?????

Heipssun veipssun lämpösin hiihto lomaterveisin <3 <3 <3 hÖrhö Mutzi"


Niin stanas, ettäs tiette. =) Kaikki joukolla nyt kehumaan omianne ,tääl ei oma kehu haise kun on roskikset viemättä kolmatta viikkoa

<3 <3 <3