Nimi merkki Jensku ja Jansku lähestyy meitä  seuraavanlaisella kirjeellä (kiitos posteista kaikille vielä!):

Ihanaa että löysin teitit

Siis kyll juu oon netis pyärinnä, mut perkele ku sellast tyhjänjauhantaa sielt vaa tunkee silmil. Paska mäihä vaa, et enne pysty lehet polttaa nii käteväst, tietokonee takkaa heittämine ei o ollenka nii helppoo. No, yritetty o, mut palokunta sanos ettei kannata. Iha ku ne jotai saatana tiätäis.

Mut joo. Koska en tost netist sillee enempiä ymmärrä, ni en oikei tiänny et mis sinne piti kirjottaa, mut kokeilimpa si tätä. Ku jollee mu kuitenki o avauduttava täst asiast. Pullon siis tiätty avasin jo.

Mut kattokais. Mu ex-anoppi väitti mulle et kuolee enne aikojaa ku joutuu murehtii mu ja mu mukuloide asioi. Hei haloo, emmäkä murehdi asioitani. Kesseli ämmä. No, aattelin si olla kauhia ystävälline ja näyttää et kyl mää hänest välitä, ja rupesin murehtii sen asioi. Ja ku kerra sanos et kualee enne aikojaa, ni ajatteli etten raaski antaa toise murehtia hautajaisiaa ny, ku ei siihe kuolemaa kuitenka kaua me, ku jos enne aikojaa kerra kuolee ja se ämmä o ny jo joltai ajalt enne jesse jamesia.

No nii. Mä si puheliluettelost kaivoi esii keltaste sivuje osasto hautaustoimistot, ympyröin mielestäni luotettavimma kuulose ja postiti ne sil. Samast paikkaa sai kuulkai kaikki ruuat ja kaikki hautaushommelit.

Lähetin si multimeriana sil kuvia erilaisist hautakivist ja arkuist, otin hinnoistaki selvää. Soitin iha kysyäkseni et olik löytän jotai sopivaa itellee, ja kerroi viä et olin kattonu si halvimpia, ku kerra akka o ain nii pihi ollu ettei kai si kuollessaanka ala hassaa rahojaa minnee.
Ja muutenki, se ämmä o nii valtava, ettei kannata mistää jalopuust arkkua väsätä, pakkauslaatikko riittää iha hyvi. ja pienempää tilaa menis ku paloittelis hyvi.

NII, ja arvakkaa si vaa mitä teki anoppi, kirku hysteerisen ettei lapsil o ennää mittää asiaa häl hoitoo et ny o kulma mu aika pärjää omillaa. Perhana, si ain ite sannoo et oon kiittämätö moukka ku en kiittele siit et hää saa olla mun laste kans sillo ku mä haluun lähtee paikallissee. Vittu, kyl se vaa nii o, et kiittämättömyys o maailma palkka ja kyl mää tyytyväine ole et se tosiaa kualee enne aikojaa. Eihä tommost kukaa täyspäine kestä, saati si mä.

Kiitos, jo helpotti.

Muute, si loppuu viä yks kysymys. Anoppi valitti myös ku ei o meil ollu mittää tarjottavvaa tai annettavvaa häl koskaa, ei ottan kuulevii korviins et kerra tarjosi nyrkkiä ja ain ku o käyny ni mukkaansa o saanu roskapussi ulos vietäväks. Ni auttakai ny si et mitä perkelet mä si täst etiäpäi viarail tarjoo??

****
Tosi traagillinen tarina taas anopin ja miniän välisistä ongelmista. =( Mikseivät ihmiset vois elää sovussa ja rauhassa keskenään. Tässäkin miniä rukka ihan hyvän hyvyyttänsä yritti vaan päästä samalle aalto pituudelle tuon kurpan kanssa. Kiittämättömyys on maailman palkka. Se taas saatiin huomata. Tulin oikein pahalle tuulelle itsekkin. =( Julmaa peliä on. Ei ihme jos Kuningas alko holi tekee kauppansa, jollain kai on rentouduttava tuollaisen jälkeen että jaksaa perhe elämän ja äityden rankat haasteet taas. Ei tunnu Jansku ja Jonskullekaan tulla paljoo tukea ainakaan anopin puolelta. =(

Siskot osoittakaamme myötäelämisemme ja tukemme Jansku ja Jonskulle ja tuokaa esiin parhaimmat tarjoilu vinkkinne yllätys kahvittelemaan tulevalle anopille.

surullisin mielin Pamela =´/