Hyvä Uskollinen lukia,

Hyvä Uskollinen lukia,

Koska olet aiemminkin saanut hyvi tyksen niin toki mecin paska mutsit sellaisen sinulle haluamme toimittaa ja tässä se nyt tulee. Koska olet aiemminkin saanut hyvi tyksen niin toki mecin paska mutsit sellaisen sinulle haluamme toimittaa ja tässä se nyt tulee.

Ja ihan samallaperiaatteella kuin edellisetkin että paitsi nyt sun ei tartte ostaa mitää uutta kaappii ku me mitää kuppei lähetellä mut saat tän postauksen kahtena tällee ihan välittömästi! Ja ihan samallaperiaatteella kuin edellisetkin että paitsi nyt sun ei tartte ostaa mitää uutta kaappii ku me mitää kuppei lähetellä mut saat tän postauksen kahtena tällee ihan välittömästi! Kyl me otetaan noi reglamaatiot tosissaan ja pyritään parantaa tapamme heti miten!Kyl me otetaan noi reglamaatiot tosissaan ja pyritään parantaa tapamme heti miten! Onnex ne ei muuten lähettäny sulle niitä mugei niinku tusinaa! Onnex ne ei muuten lähettäny sulle niitä mugei niinku tusinaa!

Ja sit Caizulle:

Viittaan aiempaa postaukseeni ja sit eilen ku heräsin päikkäreiltä ni olici käyny näin. Mitä siihen sit oikeen voi sanoo?

Voisco joku auttaa mua ton solmun kaa?

Niincu mukavaa päivää sit van teillekin toivoo Äiti-kulta