Mä oon nyt sit yrittäny yhistää tän uranteon ja kotiäitiyden. Aikas hankalaa on ollu sen jälkeen ku tuo Kolmonen kekkas pukata pois sieltä äitiyspakkauslaatikosta. Niin kauan oli helppoo ku vaan laitto vauvan laatikkoon ja kannen kii ja otti koneen esiin. Eli aikas hyvin kyl yhteis kunta tukee meitä ura äitejä. Kun nyt ei voi siis laittaa Kolmosta päiväkotiin kun ei kukaan muukaan itseänsä arvostava äityli niin tee. Ja onhan se tärkeetä et muut  tietää et meil huolehditaan lapsista ihan kodin omaisissa  oloissa. Ja  kun kotona kasvaeista lapsosista tulee ihan varmasti parempia ihmisia kuin siellä leirissä, jossa kaikkien pitää pitää lusikkaakin oikeassa kädessä. Kotona saa vetää sentään ruokaa kaksinkäsin sekä pöydältä että lattialta kuka vaan ekaksi ehtii ja sattuu löytään. Ja kuka ei haluis lapsistaa parempia ihmisii? Mä ainakin haluun ja tuleehan niistä kun on näin hyvät lähtökohdat, koti hoito ja kaikkee!

Mut onneksi mulla on noi teinit. Ne on tosi keksiseliäitä.  Nyt on sitten taas yksi pulma ratkaistu. Otetaan vaan lapsen vaatteiden väriin sopiva kaulaliina ja sidotaan toinen pää vauvan ympäri ja toinen omaan jalkaan. Ei pääse tekemään pahuuksiaa tai sotkemaan meidän uutta eteisen kasimir-mattoa. Se oli muuten ihan älyhyväostos. 50% alessa.


Mut pitää olla tarkkana et jemmaa jonkun isomman lapsen kaulahuivin aamulla kun ne lähtee kouluun. Muuten voi olla että ne vie ne mennessään. Ja on hyvä että toi huivi on tollainen kudottu. Se joustaa vähän. Ei satu jalkaa niin kovasti jos se sattuu riuhtoon. Että vapaasti saatte lainata tätä kikkaa. Siten on helpompi surffata netissä tehdä töitä tietokoneella.

Äiti-kulta