Tosi noloo, tää on siis lähetetty jo tammi kuussa mutta hukkunut kaiken maailman kikkeli korttien ja muiden ihailija postien sekaan. =( Mut nyt jos äkkii löytyis jeesiä niin ois varmasti vähän apua kummiskin!  Anteeks hirveesti tää viive. =(((( Mä en osaa itse suoralta kädeltä sanoo tohon pussi asiaan mitään. t. kirjuri Ansu
Tässä siis Minca-Maaryan viesti:

Pika apua kaipailen, rakkaat siskot! Alkaa olla perhe nälkäinen, joten pikaisesti vastauksia, pliis! Kun oli noista jauhe liha ruuista puhetta niin alkoi tehdä mieli lasagnea. Ajattelin ruoka kaupassa että valmis paketista tulee helposti hyvää lasagnettee. Mutta nyt meni sormi suuhun kun tossa paketissa on niin epämääräiset noi ohjeet. Siinä lukee: Laita pasta voideltuun uunivuokaan ja kaada kastike tasaisesti päälle.
 
En usko että toi voitelu on kovin tärkeää joten jätän sen väliin. On se aina ennenkin irronnut laidoista kun ei kovin kuivaksi paista. Laitoin siis pastan vuokaan, mutta nyt en kyllä uskalla kaataa tota kastikelitkua sen päälle, kun toi näyttää jotenkin niin epäilyttävältä. Pitäiskö toi pussi ottaa pois? Se kastikehan valuu laidoille ja pastat jää keskelle jos mä sen tohon plöräytän. Vai reakoiko ne jotenkin sit uunissa ja menee sopivasti sekaisin?
 
Uskollinen lukianne Minca-Maarya

1556977.jpg