Vihdoin raati on selvinnyt urakastaan
ja palkitsee kortteja pakastaan !
Tässä palkintolauta kunnan lausunnot Ehdokkaista =)

Hanin  > Hissi poika  <  sai kunnia maininnan parhaasta paljaasta pinnasta. Jos Paskikset julkaisee joskus poika kalenterin, tässä voisi olla hyvä poika siihen.
Hissi synbolisoi oivasti suku puoli yhteyttä ja kuvassa olevan miehen kutsuva ote mahtaa altistaa katsojan tällekkin elämän ilolle.

Luonto aiheessa hämmästelemme, miksei paviaanin silmiää ole suojattu mustalla Alibista tuttu -laatikolla kuten edellisessä. Missä ovat eläinten oikeudet ??

Syntynyt Äipäxin   > kortissa <  yhdistyy mukavasti erilaisten materiaalien ilmaisu voima. Leivin paperi välittää lumen tunnun ja pipari kertoo loput. Punainen tussi leivin paperilla on rohkea veto ja luultavasti haisee pahalta uunissa.

Tytti on tehnyt  >  hienon tonttu kortin   <  aidoilla maali tusseilla. Sattuma puuttuu peliin ja jauhot roiskuvat kartongille. Raati pohdiskelee, miksi hyvä kokkeli piti värjätä karamelli värillä punaiseksi vai onko väri jouluistettu Photo shopilla jälkeenpäin? Joka tapauksessa hauska ja hivenen Jackson Bollocks mainen työ, mistä raikuvat ablodit. =)

Kerstinin >  raikas ufo työ   <   ei jätä ketään kylmäksi. Keltaiset Daavidin Tähdet ovat yksityiskohta joka hämmentää jokaista toisen maailman sodan historiaa tuntevaa raatilaista. Iloinen hymy ulkoavaruudesta on kuitenkin selvästi rauhan asialla ja ruokkii kaikkien kansojen ystävyyttä.

Ei arki - merkinnässä on sanomaa, joka puhuttelee Paska äitejä vuoden jokaisena päivänä. Fanin teoksessa on mahtava tuoksu voima. Appelsiinin kuori on iki ajat tunnettu makeutus aine joulu kakkusissa ja muissa leivonnaisissa. >   Tässä kortissa    <  se muistuttaa meitä kaikkia siitä mikä perheen äitiydessä on tärkeintä.

Milsan  >  kännäilevä ja kivettyneen oloinen joulu pukki <  keräsi kosolti synpatia pisteitä. Joulunakin voi ottaa rennosti ja silti aina joku sukulainen on kipsissä.

Janette Raakel on piirtänyt hupaisan kortin, jossa on myös  >  eroottisia piilo merkityksiä. <    Raamatullisen vaikutuksensa vuoksi tämä saa Vuoden hengellinen julkaisu -kunnia maininnan.

Lady Manhattanin poro pullon suussa edustaa harvinaista ja vaikeaa >   installaatio perinnettä.   < Teksti ei turhaan häiritse kuvaa vaan uppoutuu sulavasti taustaansa. Tuhka kuppi edustaa kaiken katoavaisuutta mikä on hyvä pitää aina mielessä materialistisen joulu tohinankin keskellä.
Vahva voittaja ehdokas.

Jean-Marin pipari taikina on lörähtänyt ilmeisesti>  mies ystävän alus asun   <takamustolle ja siitä ovat ottaneet sitten kuvan. Emme pidä innovaatiota muuten ollenkaan huonona mutta koska sotku tuo elävästi mieleen lapsen kakan, ei tällaista voi kenellekkään lähettää.

Vaikka kisa oli jälleen korkea tasoinen ja raati kiperän valinnan edessä, voittaja oli loppujen lopuksi helppo valita:

Mandyn lähettämä >    harras ja tunnelmallinen joulu maisema   < voitti kaikkien sydämmet puolelleen. Kortissa on myös mukana dramatiikkaa: kuva alan taustalta lähestyy uhkaavasti auto vastaan tulevan kaistalla.
Kontrasti korostaa rauhaa räjähdyksen edellä.

Väri maailma on hillitty ja suomalais kansallinen.
Kuvan etu alalla keskellä sijaitsevat mietteitä herättävät liftarin jalan jäljet.

Mandy lähetäppä meille osoitteesi niin saat kunnia kirjan ja diapam rannekkeen. =)
Onneksi olkoon voittajalle ja lämmin kiitos osan ottajille!

2161509.jpg