Niin kuulkaa. Kyllä mailma paranee vuosi vuodelta, tuli ihan kyynelet silmiin kun näin tämänkin detallin Smarketin lehti hyllyssä. =´)

Kuka välitti vielä sata vuotta sitten toisten hädästä. Ei moni. Oma suu oli lähempänä ja ahneus oli ihmis kunnan yleisin kiro. Tuli sotaa vitsausta ja heinä sirkka laumaa.

Mutta nyt on trendi toinen ! Uudessa Diivani lehdessä oli kannessa isolla että HÄPEÄTKÖ KOTIASI. Kyllä heti aloin pohtia että KYLLÄ.

Niin moni on tänäkin iltana koditon. Niin moni kallistaa päänsä kylmälle maalle pankki automaatin taikka rappu käytävän kalsealle lattialle. Minä en, minulla on untuva tyyny ja pehmoinen jyskin tarjouksesta hankittu melko tuore petaus patja. Miten on mahdollista että näin eri lailla elämä ja kohtalot meitä heittelevät ?? Kyllä minua joskus hävettää, toden totta, oma etu oikeutuneisuuteni ja kulta lusikkaan syntymäni. Hävettää varsinkin jos en mitään vähenpi osaisten hyväksi tee. 

ha%CC%88pea%CC%88tko%CC%88s-normal.jpg

 

Haastan kaikki paska mutsien lukiat mailman parannus talkoisiin. Katsokaamme kotejamme, olkaamme iloisia siitä kaikkein kultaisinmasta paikasta mikä meille kullekkin on suotu. Pidetään se siivona ja viihtyisänä ja luodaan sinne rakkauden henki. Suodaan ajatukset ja joku tekonenkin kodittomien hyväksi. Katu lasten, nuorten, vanhojen, keski ikäisten ja kaikkien. Kiitokset Diivani Lehdelle <3 että näin nostattaa mieliinme tämän asian ja saattaa meidät ajattelemaan asioita vähän pintaa syvemmältä. =) 

Parempaa vuosi kymmentä kaikille toivottaen <3

sydänmellä ja rakkaudella <3

Cessi