Mä olen tämmönen netti addikti ja seuraan useita keskustelu palstoja. Mä törmäsin aivan ihmeelliseen asiaan eräällä keskustelu palstalla. On pakko laittaa linkki tänne, koska tämä perimmäinen asia tässä jutussa koskee nyt ilmi selvästi kaikkia meitä äiti ihmisiä.

http://www.lemmikkipalstat.net/foorumit/Forum20/HTML/240278.html

Kun nuo lapset tuosta nyt alkavat kasvamaan ovatten nyt seitsemän, kymmenen ja neljätoista, joten aihe alkaa kohta olemaan ajankohtainen. Niin MITENKÄHÄN pitäisi ottaa puheen aiheeksi tuo seksuaali elämä? Miten te olette toimineet? Oletteko käyttäneet keskustelun pohjana eläinten elämää vai menneet suoraan asiaan?

Tälleen yksiinhuoltajana kkun ei ole sitä miespuolista henkilöäkään taloudessa asiasta kanssani luentoa pitämässä. En vain haluaisi, että lapset törmäisivät näihin asioihin ilman kotoa saatua opastusta. En sentää ole koskaan valehdellutkaan aiheesta kun eivät lapset ole koskaan minulta mitään kysyneetkään. Mutta siis ennen kuin on ajankohtaista, niin kertokaa hyvät äidit kuinka olette hoitaneet lastenne kanssa seksuaali valistuksen???!!!

Terveisin Laura