Ajattelin nyt ensimmäisen kerran jakaa reseptin teidän kanssa, kun tein tällaista herkkua: kookos-tomaatti keittoa höystettynä valko sipulilla ja moni vilja krutongeilla!

Tähän herkkuun tarvitaan purkki tomaattimurskaa, yrtti maustettukin käy, ehkä chilikin? Sen joukkoon sekoitetaan kattilassa sellainen pieni tomaatti pure purkillinen, niitä ei valitettavasti saa sellaisessa purkissa jossa on se avaus rengas joten kannattaa varoa ettei leikkaa sormeensa. Kattilaan kaadetaan reiluhkosti kookos maitoa, niin että tulee nätin vaalean punaista <3 ja laitetaan hellan levy vaikka kolmoselle, niin ei pala pohjaan.

Sitten tulee vaikea kohta. Pitäisi kuoria ja viipaloida muutama valko sipulinkynsi, ja paloitella pala moni vilja paahto leipää. Varokaa sormia! Sitten pannulle paljon öljyä, ja nämä paloitellut jutut. Pannun voi laittaa aika kuumaksi, viitoselle vaikka, mutta pitää muistaa sekoitella!! kun leipä ja valko sipulinkynsi viipaleet on vähän muuttuneet sellaisiksi vähän ruskeammaksi, keittokin on valmista.

Kaada se lautasille (varovasti, se on kuumaa) ja laita paistetut paloitellut jutut päälle. Syö.

Onhan tämä moni mutkaista mutta tekee varmasti vaikutuksen.

Titta-Maaria