Nyt täytyy antaa kyl ihan cymmene bojoo!! siis me cävästii tsiikaamas yccösen faijaa niinq sukevalla, tiettehän, se on siel niinq täys hoidossa. ja aina se on ollu yhtä hancalaa noiden tenavien kaa ku huoltsikoilla ne pitäjät vaatii et pitää ostaa jotain jos käy veeseessä. ja se ku jos mä niinq meen huoltisikan baariin aina ku jollain on hätä ni ei me ikänä päästä sukevalle asti. Hiffaattex ku jos siis otan sidukan ekassa baarissa ku yhelle tulee hätä ja seuraavassa toisen ni kyl siihen aikaa palaa :c/ ja rahaa!

Mut nyt joku ihana ihminen on siis helpottanut lapsi perheen matkjan tekoa asettamalla tällaisen weeceen ihan tien laitaan. Ei tarvinnu ku pysäyttää auto ja lirauttaa tonne kukkien sekaan. Siinä kuulkaas nyt kyllä sekä mieli että keho lepäs. Ja samalla pysty nauttimaan luontomatkailusta ja fleur de cuccas - tuoksustakin vielä.  Ja oli myös mukava vilkutella ohi kulkijoille. ja cucatki saa lannoitetta ja kasteluu ja kattokaa miten hyvin ne kukkii??!!

Siis vincicsi caicille ohi culkeville lapsi perheille! just ennen sukevan täyshoitolaa. Ihana paicca!! ja hyvä tuuletusci!

Ai niin. Näitä oli siinä kaksi sekä miehille että naisille, ni ei tartte tapella.

 

Äiti-kulta