Nyt taas kun vuoden alusta ollaan suurten kysymyksien äärellä ja mietitään korkeampaa tarkoitusta. 

Hunaja marinoitua broiggua saa tosi usein meidän s-marketin tarjous laarista ja siitä saa tosi maittavaa sunnuntai ruokaa perheelle. Lapsetkin tykkää kun niitä voi syödä silleen käsin pitämällä siitä jalasta kiinni.

Laitoin taas tuossa loppu vuodesta sunnuntaiksi näitä ja en ole aikaisemmin uskaltanut jotenkin kertoa tätä kun tää koko juttu on niin jotenkin friikki. Laitoin broigut uuni vuokaan niinku aina ja rehuja ja sitruunan mausteeksi. Laitoin sitten koko jutun uuniin. Kaks sataa astetta ja kolme varttia, ihan ku mummu opetti.

Aloin siinä sitten odottaessa surffaamaan netissä ja menin jollekin eroa kirkosta sivulle. Siinä sanottiin että vuodessa säästää tonneja kun eroaa kirkosta ja aloin täyttämään sitä lomaketta. se kolme varttia oli menny just kun olin laittamassa lähetä nappia ja jouduin ottamaan broigut pois uunista. Sillon se tapahtui äiti maria oli ilmestynyt meidän uuni vuokaan!!1! Arvatkaa vaan jäikö lähetä nappi painamatta!!11! Myöhemmin luin fikipediasta sen olleen divine intervention elikkä mua estettiin tekemästä virhettä mun elämän kans.

 

 maria