Nyt ku syys saa ja mäkin myöskin niin on tosi ihq löytää lukia posti laatikosta syksyinen leipomis juttu <3<3 Tällanen:

 

Heips!

Olen tosi innokas kotileipuri ja pyöräytinkin tässä syksyn kunniaksi mehevän tortun työkavereiden iloksi. Pisteenä iin päälle kätevänä käsistäni ajattelin oikein koristella teoksen kuten kaikki taitavammat leipojat tekevät. Sokerimassa oli muuttunut kaapissa kiveksi, marsipaania ei siihen hätään ollut. Onneksi löysin mantelimassaa, se ajaa ihan saman asian mielestäni. Kaivoin myös kaikki elintarvikevärini esiin ja ryhdyin värjäämään massaa oikeaan värisävyyn, tavoitteena oli sellainen syksyisen oranssihtava sävy. Eka punaista, eikös mantelimassan keltainen ja punainen ole juuri oikea lähtökohta? Tosin se punainen oli silleen sinipunaista... yritin korjata tulosta lisäämällä vihreää, kun keltaista minulla ei juuri silloin ollut (ei ole vieläkään). Ei se oikein auttanut, joten hätä keinot keksi, löysin kurkumaa ja käytinkin sitä ihan ronskin ottein. Ei se oikein... Ei se enää varmaan ainakaan marsipaanilta maistu?

Tässä, eikö ole tosi hieno! Mutta mikä se on? En oikein saanut otetta, ihan kielen päällä se kävi mutta luiskahti aina karkuun. Siis että mitä tuo muistuttaa?

t. Käsitöistään kuuluisa

*A*A*A*A*A*A*A*A*

Siis et joku on tosi taitava, en taia tähän kirjottaa ekaa mieli kuvaani tosta et ei mee arvotus heti pilalle. Jotenki tosi HerKullisen näkönen anyvay! Ens kerralla varmaan sit taas lisää lukioiden juttui, ne kun parantaa mielen ku mielen!!!1

Sihteerikön virka tehtäviä hoisi tällä kertaa Inccu